Ζαχαροπλαστείο στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να δέχεται παραγγελίες για βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ

Ζαχαροπλαστείο στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να δέχεται παραγγελίες για βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ

Μία νέα ιδιαίτερη ιδέα είχε ένα ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη, καθώς μετά τα σοκολατένια αυγά που έκανα θραύση το Πάσχα, έρχεται τώρα στις γιορτές για να φτιάξει βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ με φλουρί πεντοχίλιαρο.

Το ζαχαροπλαστείο που έφτιαξε τα σοκολατένια αυγά, δεν έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ, με τους πελάτες που επιθυμούν να κόψουν την Πρωτοχρονιά ένα κομμάτι από την ορθόδοξη βασιλόπιτα.

q

«Και Πάσχα και Χριστούγεννα έχουμε το ΠΑΣΟΚ στα γλυκά. Το Πάσχα είχε γίνει χαμός αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να στείλουμε αυγά σε όλη την Ελλάδα που μας ζητούσαν γιατί η σοκολάτα είναι ευαίσθητη. Επειδή όμως η βασιλόπιτα και το τσουρέκι ταξιδεύουν, είπαμε να το επαναλάβουμε ώστε να ευχαριστήσουμε τα Χριστούγεννα όσους ενδεχομένως δυσαρεστήσαμε το Πάσχα», αναφέρει στο ThessToday.gr η ζαχαροπλάστρια κα. Ελένη Πεΐδου, που εμπνεύστηκε τα σχέδια ΠΑΣΟΚ.

Η ίδια έχει προετοιμαστεί για δεκαπλάσια ζήτηση σε αυτό το σχέδιο συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα και περιμένει να εξαντληθούν, όπως είχε γίνει και το Πάσχα. Ενδεικτικά, οι παραγγελίες που έχει λάβει είναι από Καστοριά, Κέρκυρα, Ρόδο, Αθήνα, Ορεστιάδα, Καρπενήσι, Γιάννενα και Κρήτη, ενώ οι πελάτες κοντινών νομών έρχονται πολλές φορές οι ίδιοι να παραλάβουν τα γλυκά τους. Σύμφωνα με την κα. Πεΐδου: «Το Πάσχα ερχόταν από κοντινούς νομούς και έπαιρναν τα αυγά. Δηλαδή από Κοζάνη, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ήρθαν πολλοί και αγόραζαν αυγά. Περιμένουμε και τα Χριστούγεννα να έρθουν από άλλες πόλεις γιατί οι αποστολές θα σταματήσουν στις 28 Δεκεμβρίου».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE