Συνάνθρωπος μας ζει σε σπίτι που μπάζει νερά - Βράζει νερό στη κατσαρόλα για να κάνει μπάνιο - Χρειάζεται τρόφιμα και ρούχα

Συνάνθρωπος μας ζει σε σπίτι που μπάζει νερά - Βράζει νερό στη κατσαρόλα για να κάνει μπάνιο - Χρειάζεται τρόφιμα και ρούχα

Γιορτινές μέρες και ένας συνάνθρωπος μας σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο" κρυώνει και χρειάζεται κουβέρτες και τρόφιμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση μιας εκ των διαχειριστών της ομάδας, πρόκειται για κύριο ο οποίος διαμένει σε χωριό κόντα στη Πάχνα , σε ένα σπίτι μπάζει νερά όταν βρέχει. Επιπρόσθετα για να κάνει ζεστό μπάνιο, βράζει σε κατσαρόλα νερό.

Οι ανάγκες του, αναφέρονται αναλυτικά στο μήνυμα εθελόντριας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.