«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

Πολλοί είναι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στην Τουρκία που μπλόκαραν την πρόσβαση στο Twitter, εναρμονιζόμενοι με απόφαση τοπικού δικαστηρίου κατά της αναπαραγωγής φωτογραφιών από την πρόσφατη επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς.

Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος.

Η κρατική αρχή τεχνολογιών επικοινωνίας της Τουρκίας (BTK) δεν ενεπλάκη στην απαγόρευση και ήδη εξετάζονται τρόποι για να αρθεί.

Σημειώνεται ότι η επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς, σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, την περασμένη Δευτέρα, κόστισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE