Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε στο το Madwalk 2022 και έκανε φινάλε με ένα μεγάλο πάρτι

Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε στο  το Madwalk 2022 και έκανε φινάλε με ένα μεγάλο πάρτι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η φετινή διοργάνωση του Madwalk.

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή της διοργάνωσης και ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές με τις επιτυχίες της.

Δείτε εδώ βίντεο:

Αρχικά, η Άννα Βίσση τραγούδησε το πρόσφατο ραδιοφωνικό της hit με τίτλο «Αίμα», με τη συμμετοχή της νεαρής τραγουδίστριας Daphne Lawrence.

Δείτε εδώ βίντεο:

Ακολούθησε η «Γκαζόζα», το ολοκαίνουργιο κομμάτι της, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

Δείτε εδώ βίντεο:

Η βραδιά έκλεισε με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει τη διαχρονική της επιτυχία «Αγάπη Υπερβολική» σε μία ξεχωριστή διασκευή με τον δημοφιλή τράπερ iLLEOo, στήνοντας ένα τεράστιο πάρτι στη σκηνή του σόου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE