Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ανθρωποκεντρική η προσέγγιση στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα»»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ανθρωποκεντρική η προσέγγιση στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα»»

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς ασθενείς, επισκέφθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Δρ Αδάμος Αδάμου, η αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μύρια Σταυράκη και η εκτελεστική διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ξεναγήθηκε στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους τομείς της ανακουφιστικής φροντίδας, στην υποστηρικτική αγωγή, στην ψυχολογική και κοινωνική στήριξη των ασθενών και των οικείων τους, στη φυσικοθεραπεία, στη φιλοξενία και σφαιρική φροντίδα ασθενών, αλλά και στην παροχή κατ’ οίκον φροντίδας σε ασθενείς.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, αλλά κυρίως για την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο Κέντρο Αροδαφνούσα. «Σας ξεχωρίζει η ανθρωποκεντρική σας προσέγγιση σε ένα θέμα τόσο σημαντικό» ανέφερε.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE