Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε τεστ πριν το ταξίδι και έτσι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο πλευρό της κόρης τους, την οποία θα συνοδεύσει η θεία της στο Ισραήλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιχείρηση για να σωθεί το 4χρονο κοριτσάκι με Στρεπτόκοκκο Α – Φθάνει στην Κύπρο ομάδα ειδικών από το Ισραήλ
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Υγείας στήνει μεγάλη επιχείρηση για να σωθεί το 4χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται διασωληνομένο σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από ενέργειες της Γενικής Διευθύντριας, Δρ Χριστίνας Γιαννάκης.
Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει προηγουμένως η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες.