Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα Γιαννάκη είπε πως, στις 2 το μεσημέρι προσγειώνεται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ειδική πτήση με 6 ιατρούς και πλήρη ομάδα και ειδικό μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας.
Όπως εξήγησε, πρόκειται για μία σημαντική ομάδα εξειδικευμένων γιατρών, που θα στήσει το μηχάνημα και «αμέσως θα ανοίξει ο δρόμος για να φύγουν, να πάνε πίσω στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για να κάνει την πτήση προς το Ισραήλ».
Σύμφωνα με την κ. Γιαννάκη πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Υπουργείου Υγείας για να μπορέσει να ζήσει το κοριτσάκι, τονίζοντας πως «αυτό το μηχάνημα είναι η τελευταία μας ελπίδα».
Αξίζει να αναφερθεί πως, το κοριτσάκι κατά τη μεταφορά του στο Ισραήλ θα συνοδεύεται από τον πατέρα του.
Όλα όσα δήλωσε η κ. Γιαννάκη στο βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




