Έλον Μασκ: «Θα παραιτηθώ από Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μόλις...» - Τι αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος

Έλον Μασκ: «Θα παραιτηθώ από Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μόλις...» - Τι αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος

Ο Έλον Μασκ με ανάρτησή του χθες το βράδυ στο Twitter δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας μόλις βρει τον αντικαταστάτη του.

Μετά από αυτό, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter, θα διευθύνει μόνο τις ομάδες λογισμικού και διακομιστών.


Όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή, όταν ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μάσκ ξεκίνησε μία δημοσκόπηση ζητώντας από τους χρήστες του Twitter να πάρουν θέση αν πρέπει να παραιτηθεί ή όχι από επικεφαλής της πλατφόρμας, λέγοντας ότι θα τηρήσει τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας.

Αμέσως το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να σπεύδουν να πάρουν θέση και να απαντούν στο ερώτημα που έθεσε ο επικεφαλής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Υπέρ της αποχώρησής του ψήφισε το 57,5%.

Ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, απέκτησε τον έλεγχο του Twitter, στις 27 Οκτωβρίου, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αμέσως απέλυσε τα ηγετικά στελέχη αλλά και μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Πηγή: REUTERS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE