Ιωάννα Τούνη: Ετοιμόγεννη κάνει... κούνια γυμνή - Η αντίστροφη μέτρηση πριν γίνει μανούλα - Φωτογραφία

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμόγεννη κάνει... κούνια γυμνή - Η αντίστροφη μέτρηση πριν γίνει μανούλα - Φωτογραφία

Η Ιωάννα Τούνη μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η influencer έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.

Οι τελευταίες μέρες πριν γίνει μαμά η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος.

Δείτε την ανάρτηση εδώ.


Η Ιωάννα Τούνη κρέμεται από ένα λευκό πανί το οποίο τυλίγει το γυμνό κορμί της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE