Οικονομικό σκάνδαλο: Εξαφανίστηκαν στοιχεία από τους κατηγορούμενους για την Τράπεζα Κύπρου;

Οικονομικό σκάνδαλο: Εξαφανίστηκαν στοιχεία από τους κατηγορούμενους για την Τράπεζα Κύπρου;

Για «μολυσμένη μαρτυρία», αφού χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που εξασφαλίστηκαν από τους κατηγορούμενους στα πλαίσια άλλης διαδικασίας χωρίς να τους έχει επισημανθεί το δικαίωμα της σιωπής, έγινε λόγος κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λευκωσία για την υπόθεση της Τράπεζας Κύπρου και των πέντε πρώην υψηλόβαθμων στελεχών της, στο πλαίσιο της αντεξέτασης του μέλους της ανακριτικής ομάδας της Αστυνομίας Χαρίλαου Χαριλάου.

Την ίδια ώρα τέθηκε εν αμφιβόλω και η ίδια η αμεροληψία της ανακριτικής ομάδας στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ενώ αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι δεν κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης.

Η υπόθεση συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη, στις 0900 με τον μάρτυρα Άλκη Πιερίδη ο οποίος εργάζεται στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE