Εστεμμένη η 28χρονη που βρέθηκε σκοτωμένη στην Πόλη Χρυσοχούς!

Εστεμμένη η 28χρονη που βρέθηκε σκοτωμένη στην Πόλη Χρυσοχούς!

Η νεαρή γυναίκα πριν μερικά χρόνια είχε κερδίσει σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο βραβείο ομορφιάς σε διαγωνισμό ομορφιάς που είχε διοργανώσει Βουλγάρικη εφημερίδα στην Λάρνακα.

Η Ντανιέλα Μίντοβα, από την Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Αραδίππου είναι σύμφωνα με την αστυνομία η άτυχη 28χρονη από τη Βουλγαρία η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το πτώμα της άτυχης 28χρονης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE