Γυρίσματα στο Βαρώσι έκανε το τουρκικό Master Chef

Γυρίσματα στο Βαρώσι έκανε το τουρκικό Master Chef

Στην περίκλειστη περιοχή του Βαρωσίου έκανε γυρίσματα το τουρκικό ριάλιτι MasterChef, που πλησιάζει στον τελικό.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, στο επεισόδιο που γυρίστηκε στο Βαρώσι, οι παίκτες έφτιαξαν γεύματα με βάση την κυπριακή κουζίνα. Στα γυρίσματα βρέθηκαν ο Ερσίν Τατάρ και η σύζυγός του, Σιμπέλ, ο «υπουργός τουρισμού», Φικρί Ατάογλου και ο «πρόεδρος» του «συμβουλίου σχεδιασμού, εποπτείας, διαπίστευσης και συντονισμού ανώτατης εκπαίδευσης» (YÖDAK), Τουργκάι Αβτζί.

Στο επεισόδιο φιλοξενήθηκε και η περσινή παίκτρια στο εν λόγω παιχνίδι από τα κατεχόμενα, η τ/κ Τάνια Κιλίτγιαλι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ/φωτογραφία από kibrispostasi

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE