Καλεί τον κόσμο να ψηφίσει την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Καλεί τον κόσμο να ψηφίσει την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή και με την ψήφο τους να εκφράσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Εκκλησία και τον τόπο.

Σε γραπτό μήνυμά του, ο Μητροπολίτης Λεμεσού απευθύνεται στους πολίτες λέγοντας ότι «με προσευχή και με ειρήνη, να ψηφίσουν αυτόν που λέει η καρδιά τους και η συνείδηση τους».

«Θέλω να παρακαλέσω τους αδελφούς μου την Κυριακή να πάνε να ψηφίσουν στην πρόσκληση της Εκκλησίας μας. Με τη ψήφο τους να εκφράσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τη μητέρα μας Εκκλησία, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας. Με προσευχή και με ειρήνη, να ψηφίσουν αυτόν που λέει η καρδιά τους και η συνείδηση τους», αναφέρει συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Λεμεσού, «με αυτό τον τρόπο θα εκδηλώσουν την επιθυμία τους για τον επόμενο Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος θα διαδραματίσει σοβαρό λόγο στην πορεία του εθνικού μας θέματος και των κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός μας».

Καλεί, τέλος, τον κόσμο την Κυριακή να στείλει το μήνυμα της αγάπης που είναι και το μήνυμα της Εκκλησίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect