Δεύτερος αιφνίδιος θάνατος δημοσιογράφου στο Κατάρ - Ασαφείς οι συνθήκες

Δεύτερος αιφνίδιος θάνατος δημοσιογράφου στο Κατάρ - Ασαφείς οι συνθήκες

Δεύτερος αιφνίδιος θάνατος δημοσιογράφου, που κάλυπτε το Μουντιάλ, σημειώθηκε στο Κατάρ.

«Ο Al-Misslam, ένας Καταριανός, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022. Πιστεύουμε στο έλεος και τη συγχώρεση του Αλλάχ για αυτόν και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Gulf Times στο Twitter. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του δημοσιογράφου παραμένουν ασαφείς.

Ο θάνατος του Al-Misslam έρχεται λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Αμερικανού δημοσιογράφου, Γκραν Γουόλ, ο οποίος άφησέ την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγώνα Αργεντινή - Ολλανδία.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αποκαλύψει ότι είχε τεθεί υπό κράτηση για περίπου μισή ώρα κατά τη διάρκειά του αγώνα ΗΠΑ- Ουαλία, επειδή φορούσε μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο αδερφός του, δήλωσε πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE