Κατερίνα Αγαπητού: Η μητέρα της έστειλε φωτογραφία στην εκπομπή - «Πολύ σπάνιο να τα πούμε από κοντά» - Βίντεο

Κατερίνα Αγαπητού: Η μητέρα της έστειλε φωτογραφία στην εκπομπή - «Πολύ σπάνιο να τα πούμε από κοντά» - Βίντεο

Φωτογραφία από την μητέρα της έλαβε η Κατερίνα Αγαπητού κατά την διάρκεια της εκπομπής της Τετάρτης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», του Alpha Κύπρου καθημερινά διαβάζει διάφορα μηνύματα τηλεθεατών που τις στέλνουν και ανάμεσα τους σήμερα ήταν και αυτό της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα της έστειλε φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της, με την ίδια να λέει: «Κατάλαβε ότι το να το να πούμε από κοντά είναι πολύ σπάνιο λόγω της δουλειάς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE