J2US: Σφοδρή σύγκρουση για Δέσποινα Βανδή και Ιωάννη Μελισσανίδη – «Τι βλακείες είναι αυτές;»

J2US: Σφοδρή σύγκρουση για Δέσποινα Βανδή και Ιωάννη Μελισσανίδη – «Τι βλακείες είναι αυτές;»

"Παιδιά τι λέτε;" αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US.

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου» ήρθαν στη σκηνή του J2US να ερμηνεύσουν ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, αμέσως μετά την εμφάνιση τους, η τοποθέτηση του Ολυμπιονίκη στάθηκε ικανή να προκαλέσει αντιδράσεις σε δύο εκ των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής.

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι και διαφώνησαν για διαφορετικούς λόγους μαζί του. «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό» τόνισε, μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια. «Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο» έσπευσε να αποκριθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης. «Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό».

«Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πως σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει, «ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ» γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής στον διαγωνιζόμενο του J2US.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE