Ινδονησία: Στους 318 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό της Δευτέρας

Ινδονησία: Στους 318 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό της Δευτέρας

Άλλοι οκτώ άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, ανεβάζοντας σε 318 τον απολογισμό των θυμάτων του σεισμού - μεγέθους 5,6 βαθμών - που έπληξε την περιοχή την περασμένη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε χθες Σάββατο η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

Από το χτύπημα του Εγκέλαδου τραυματίστηκαν 7.729 κάτοικοι της Κιαντζούρ, μιας από τις πόλεις που επλήγησαν περισσότερο, ενώ καταστράφηκαν 58.049 σπίτια με αποτέλεσμα να μείνουν άστεγοι 73.693 άνθρωποι, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό των αρχών.

Τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης δυσχέραναν οι καιρικές συνθήκες, αφού τις προηγούμενες ώρες σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις. Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι οι βροχές στην περιοχή θα συνεχιστούν το επόμενο τριήμερο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE