Καίγεται η Ζάκυνθος - Σε ύφεση τα άλλα μέτωπα στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καίγεται η Ζάκυνθος - Σε ύφεση τα άλλα μέτωπα στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στο βουνό Σκοπός, στο Καλαμάκι της Ζακύνθου, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.Οπως αναφέρει η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην κατάσβεση συμμετέχουν 2 καναντέρ, ενώ αν χρειαστεί, θα μεταβούν και δυνάμεις από τη Στερεά Ελλάδα.

Σε ύφεση τα υπόλοιπα μέτωπα των πυρκαγιών. Στο μεταξύ, περίπου 40 σπίτια κάηκαν από τη φωτιά στη Λακωνία, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη, ο οποίος δήλωσε ότι αύριο ή την Τρίτη το αργότερο, συνεργεία θα είναι στην περιοχή για να κάνουν τις καταγραφές και το συντομότερο δυνατό να μπορέσει το κράτος να συνδράμει τους πληγέντες.


Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Νότιο και Βόρειο Αιγαίο, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ζάκυνθο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.