Καίγεται η Ζάκυνθος - Σε ύφεση τα άλλα μέτωπα στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καίγεται η Ζάκυνθος - Σε ύφεση τα άλλα μέτωπα στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στο βουνό Σκοπός, στο Καλαμάκι της Ζακύνθου, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.Οπως αναφέρει η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην κατάσβεση συμμετέχουν 2 καναντέρ, ενώ αν χρειαστεί, θα μεταβούν και δυνάμεις από τη Στερεά Ελλάδα.

Σε ύφεση τα υπόλοιπα μέτωπα των πυρκαγιών. Στο μεταξύ, περίπου 40 σπίτια κάηκαν από τη φωτιά στη Λακωνία, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη, ο οποίος δήλωσε ότι αύριο ή την Τρίτη το αργότερο, συνεργεία θα είναι στην περιοχή για να κάνουν τις καταγραφές και το συντομότερο δυνατό να μπορέσει το κράτος να συνδράμει τους πληγέντες.


Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Νότιο και Βόρειο Αιγαίο, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ζάκυνθο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE