Ξεχασμένοι και οι Σολιάτες νεοσύλλεκτοι του ΚΕΝ Λάρνακας…

Ξεχασμένοι και οι Σολιάτες νεοσύλλεκτοι του ΚΕΝ Λάρνακας…

Ξεχασμένοι νοιώθουν για μια ακόμη φορά οι Σολιάτες και οι κάτοικοι των γύρω χωριών. Όπως πληροφορούμαστε, από το ΚΕΝ Λάρνακας δεν υπάρχει λεωφορείο ώστε να μεταφέρονται οι νεοσύλλεκτοι απευθείας στην περιοχή τους.

Έτσι όσοι κατάγονται από χωριό της περιοχής πρέπει από τη Λάρνακα να πάνε στο κέντρο της Λευκωσίας και από εκεί να πάρουν λεωφορείο για να πάνε στα χωριά τους.

Δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Η Σολιά περιλαμβάνει πολλά χωριά. Την Ευρύχου, την Γαλατά, την Κακοπετριά, την Τεμπριά, την Κοράκου, τα Καλλιάνα, το Σινά-Όρος, τον Άγιο Θεόδωρο, την Λινού, την Φλάσου και τα Κατύδατα.

Γειτονικά χωριά είναι τα Σπήλια, η Βυζακιά, το Ποτάμι, το Νικητάρι, ο Αστρομερίτης, τα Καννάβια, ο Κουτραφάς, η Περιστερώνα, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, ο Μουτουλλάς, ο Οίκος, ο Πεδουλάς, τα Πλατάνια, η Κυπερούντα και ο Άγιος Γεώργιος Καυκάλου.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE