Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Λίγες μόνο μέρες μετά τις καταγγελίες για τον καθηγητή στη Λεμεσό, άλλη μια υπόθεση έρχεται στο φως, μετά από νέες καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια των Αρχών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο στόχαστρο καθηγητής στη Λεμεσό – Καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών
Σύμφωνα με πληροφορίες, με τις πρώτες καταγγελίες ξεκίνησαν οι ανακρίσεις αλλά και οι καταθέσεις για τον συγκεκριμένο καθηγητή, οι οποίες αφορούν απρεπή αγγίγματα, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλαν οι μαθήτριες.
Η υπόθεση διερευνάται, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




