Στο στόχαστρο καθηγητής στη Λεμεσό – Καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών

Στο στόχαστρο καθηγητής στη Λεμεσό – Καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον καθηγητή στη Λεμεσό που καταγγέλθηκε από μαθήτριες του για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του συγκεκριμένου καθηγητή, όπως συνάδελφοι του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία λήψης καταθέσεων από τις ανήλικες που τον κατήγγειλαν.

Μετά τις καταγγελίες, ο καθηγητής συνελήφθη, ενώ χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE