Ελένη Φουρέιρα: Απογευματινές λιγούρες για την εγκυμονούσα - Δείτε τι απόλαυσε

Ελένη Φουρέιρα: Απογευματινές λιγούρες για την εγκυμονούσα - Δείτε τι απόλαυσε

Περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι η Ελένη Φουρέιρα!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωράκι τους το οποίο θα επισφραγίσει την ευτυχία τους σε λίγους μήνες.

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να έκανε γνωστό πριν λίγες ημέρες ότι είναι έγκυος παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν ωστόσο από τότε δεν σταματά να μοιράζεται με του fans της και τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς τους ως εγκυμονούσα.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 η Ελένη Φουρέιρα είχε λιγούρες και θέλησε να γευτεί κάτι λαχταριστό!

Έτσι, γεύτηκε ένα "γευστικότατο μπεργκεράκι" και πόζαρε ταυτόχρονα για το Instagram κάνοντας τους fans της για άλλη μία φορά να την αποθεώνουν.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας, από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE