Παραπομπή 63χρονου σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για απόπειρα φόνου κατά της συζύγου του

Παραπομπή 63χρονου σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για απόπειρα φόνου κατά της συζύγου του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 13.12.22, παραπέμφθηκε 63χρονος για υπόθεση απόπειρας φόνου κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 63χρονος φέρεται στις 28.10.22 να απόφραξε με το χέρι του το στόμα και τη μύτη της συζύγου του με σκοπό να τη σκοτώσει.

Ο 63χρονος μετά το επεισόδιο αυτό, το οποίο η Αστυνομία χαρακτηρίζει απόπειρα φόνου, είπε ο κ. Νικολάου, μεταφέρθηκε σε Κλινική Ψυχικής Υγείας στη Λεμεσό και εισήχθη για νοσηλεία για 15 ημέρες.

Ακολούθως με την απόλυση του συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για το αδίκημα της απόπειρας φόνου. Η υπόθεση καταχωρήθηκε την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE