Κλείνει προσωρινά τμήμα της Στασικράτους - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Κλείνει προσωρινά τμήμα της Στασικράτους - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Ο Δήμος Λευκωσίας, πληροφορεί το κοινό ότι από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 η ώρα 6.00π.μ. μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 η ώρα 5.00μ.μ. το τμήμα της οδού Στασικράτους, από τη συμβολή της με την οδό Πρεβέζης μέχρι και την συμβολή της με την οδό Μνασιάδου, θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ως εκ τούτου, η οδός Προμηθέως θα μετατραπεί σε αμφίδρομο αδιέξοδο και θα καταργηθούν προσωρινά οι χώροι στάθμευσης επί της οδού.

Η τροχαία κίνηση θα γίνεται μέσω των οδών Πρεβέζης – Φλωρίνης - Μνασιάδου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.