Έντονη βροχόπτωση στην περιοχή των Χαλεπιανών - Μειωμένη η ορατότητα

Έντονη βροχόπτωση στην περιοχή των Χαλεπιανών - Μειωμένη η ορατότητα

Έντονη βροχόπτωση παρατηρείται στην περιοχή Χαλεπιανών, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να κρατούν αποστάσεις από προπορευόμενα οχήματα.

Πώς θα είναι ο καιρός απόψε 

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά παράλια. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανόν να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη στα ανατολικά παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του μοναχού Νεκταρίου για έκδοση προνομιακού εντάλματος (certiorari), αναφορικά με το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ημερομηνίας 3 Ιουλίου του 2025, του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον αιτητή, τα τεκμήρια περιλαμβάνουν προσωπικά έγγραφα μοναχών, πνευματικές συνομιλίες, εξομολογητικές συζητήσεις, θρησκευτικά αρχεία, εικόνες και βίντεο προσώπων της Μονής.

BEST OF TOTHEMAONLINE