Θανατηφόρο Πάφος: «Έσβησε» ο πεζός που παρασύρθηκε απο όχημα

Θανατηφόρο Πάφος: «Έσβησε» ο πεζός που παρασύρθηκε απο όχημα

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Richard Flower, 60 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο, τέως κάτοικος Πάφου.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.30 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πιο πάνω λεωφόρο 75χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, τον 60χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 75χρονου οδηγού.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE