Συμμετοχή Πολιτικής Άμυνας σε επιχείρηση ανεύρεσης ελλείποντος ατόμου

Συμμετοχή Πολιτικής Άμυνας σε επιχείρηση ανεύρεσης ελλείποντος ατόμου

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας, εντοπίστηκε ελλείπον άτομο στον Πύργο Λεμεσού, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, αναφέρει ανακοίνωση της Πολιτικής Άμυνας.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η κινητοποίηση έγινε 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με μέλη της Πολιτικής Άμυνας, από το Τμήμα Έρευνας και Διάσωσης (11 άτομα) και της ομάδας Drones (3 άτομα).

Γύρω στις 8:00 το πρωί, το άτομο ανευρέθηκε σε καλή κατάσταση, σε σημείο πλησίον της κοινότητας Πύργου Λεμεσού, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, αλλά και τη συμμετοχή συγγενικών προσώπων του ελλείποντος.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE