Θορύβησε την Επιστημονική Επιτροπή η αύξηση κρουσμάτων – Νέα σύσκεψη την Τετάρτη (9/11)

Θορύβησε την Επιστημονική Επιτροπή η αύξηση κρουσμάτων – Νέα σύσκεψη την Τετάρτη (9/11)

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή, όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ερωτηθείς μετά το πέρας δημοσιογραφικής διάσκεψης με θέμα τις βραβεύσεις Μεταμοσχευμένων Αθλητών, αν η μικρή αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στις νέες υποπαραλλαγές του κορωνοϊού.

«Δεν εφησυχάζουμε. Το λέμε συνέχεια. Στόχος μας είναι να αναλύσουμε όλα τα δεδομένα μαζί με τους επιστήμονες και να δούμε πώς προχωράμε τους επόμενους μήνες. Αλλά ένα είναι το μήνυμα το ξεκάθαρο. Πρέπει όλοι μας να εμβολιαστούμε», τόνισε ο Υπουργός Υγείας. «Έχουμε τα τελευταία επικαιροποιημένα εμβόλια που αφορούν τις τελευταίες μεταλλάξεις. Άρα με το να εμβολιαστούμε όλοι, θωρακιζόμαστε από αυτό τον ιό», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE