Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, όπου ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17:00. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου κατέληξε.

Διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες της πτώσης.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.