Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, όπου ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17:00. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου κατέληξε.

Διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες της πτώσης.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE