Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αγοράκι 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, όπου ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17:00. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου κατέληξε.

Διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες της πτώσης.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE