Ξεγέλασαν κοινοπραξία εταιρειών στη Λεμεσό - ΄Έτσι τους απέσπασαν 24 χιλιάδες

Ξεγέλασαν κοινοπραξία εταιρειών στη Λεμεσό - ΄Έτσι τους απέσπασαν 24 χιλιάδες

Υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, αφού σύμφωνα με καταγγελία μηχανολόγου κοινοπραξίας εταιρειών, έμβασμα 24 χιλιάδων στερλινών δεν κατέληξε ποτέ σε προμηθευτή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο μηχανολόγος της εταιρείας κατήγγειλε πως μεταξύ Ιανουαρίου – Αυγούστου 2022 εντόπισε στο διαδίκτυο εταιρεία με την οποίαν ήρθε σε συμφωνία για αγορά συγκεκριμένου εξοπλισμού. Μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία, στις 30 Σεπτεμβρίου, έγινε έμβασμα 24 χιλιάδων στερλινών, σε τράπεζα στην Αγγλία, ως προκαταβολή της αγοράς.

Ο προμηθευτής ενημέρωσε  ότι δεν έγινε ποτέ το έμβασμα και ο υπάλληλος της εταιρείας αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE