Προσοχή: Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Προσοχή: Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία αναζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, συμπλοκής, επίθεσης, παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, πρόκλησης βαριάς σωματική βλάβης, κ.λπ. που διαπράχθηκαν στις 30/10/2022, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμός τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE