Διαμαρτυρία μεταναστών έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς - Φοβούνται να επιστρέψουν στο Πουρνάρα

Διαμαρτυρία μεταναστών έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς - Φοβούνται να επιστρέψουν στο Πουρνάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τον αστυνομικό σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς συγκεντρώθηκαν πριν από λίγο και διαμαρτύρονται , αρκετοί φιλοξενούμενοι αλλοδαποί που διέμεναν στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών "Πουρνάρα" .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα της διαμαρτυρίας τους, είναι να μην επιστρέψουν πίσω στο Πουρνάρα, καθώς όπως ισχυρίζονται φοβούνται μετά από τα σημερινά επεισόδια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (28/10) γύρω στις 11:20 π.μ., στο Κέντρο Υποδοχής στο Πουρνάρα, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ ατόμων που φιλοξενούνται στον χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ δύο ομάδων που σχηματίστηκαν από άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων που φιλοξενούνται στο Κέντρο, ενώ κατά τις συμπλοκές ξέσπασε και φωτιά.

Στον χώρο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τη διαχείριση της κατάστασης και της φωτιάς, η οποία κατασβέστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.