Συνελήφθη 46χρονος για ληστεία - Έβγαλε πιστόλι και άρπαξε μια ηλεκτρονική ταμπλέτα

Συνελήφθη 46χρονος για ληστεία - Έβγαλε πιστόλι και άρπαξε μια ηλεκτρονική ταμπλέτα

Στη σύλληψη 46χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, στη Λεμεσό.

Γύρω στη 1μ.μ. χθες, άγνωστος άνδρας εισήλθε στο εν λόγω κατάστημα και αφού συνομίλησε με υπάλληλο του καταστήματος, άρπαξε μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του καταστήματος. Στην προσπάθεια του υπαλλήλου να αντιδράσει, ο άγνωστος πρόταξε εναντίον του πιστόλι και ακολούθως εγκατέλειψε το κατάστημα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου, ο οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι σήμερα, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λεμεσού. Ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, εντόπισαν και κατάσχεσαν μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που κλάπηκε από το κατάστημα και ένα ομοίωμα πιστολιού.

Εναντίον του 46χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE