Σε ταράτσα εγκαταλειμμένης οικίας έκρυψαν κλοπιμαία κυνηγετικά όπλα στη Λεμεσό

Σε ταράτσα εγκαταλειμμένης οικίας έκρυψαν κλοπιμαία κυνηγετικά όπλα στη Λεμεσό

Τρία κλοπιμαία κυνηγετικά όπλα εντοπίστηκαν χθες, σε εγκαταλειμμένη οικία, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Τα όπλα εντοπίστηκαν χθες το πρωί, στην ταράτσα εγκαταλειμμένης οικίας στο χωριό Βάσα, της επαρχίας Λεμεσού, από πολίτη και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί, που μετέβησαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι τα τρία όπλα βρίσκονταν εντός νάιλον συσκευασίας και ήταν κρυμμένα κάτω από πέτρες.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα κυνηγετικά όπλα, είχαν κλαπεί σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2020. Τα τρία όπλα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE