Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

H Μαίρη Συνατσάκη, δεν αφήνει τους διαδικτυακούς φίλους τους χωρίς να τους ενημερώνει για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.

Τι λέει στους φίλους της

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Και καταλήγει: «Θυμήσου να μη σε συγκρίνεις»

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE