Συναντήθηκε με τον Υπ. Εργασίας της Ελλάδας ο Αβέρωφ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι τουρκικές προκλήσεις

Συναντήθηκε με τον Υπ. Εργασίας της Ελλάδας ο Αβέρωφ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι τουρκικές προκλήσεις

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ελλάδας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το κυπριακό, καθώς και οι προκλήσεις της Τουρκίας που αντιμετωπίζουν Κύπρος και Ελλάδα οι οποίες είναι κοινές και για τις δυο χώρες.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των εργασιακών θεμάτων και αντηλλάγησαν απόψεις και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στις δυο χώρες.

Συζητήθηκαν επίσης και οι προοπτικές και το οικονομικό περιβάλλον Ελλάδας-Κύπρου σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος και συνεργασίας.

Οι δυο χώρες θα συνεχίσουν τη στενή συνεργασία και επικοινωνία για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν τις δυο χώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE