Τουρκία: Έκρηξη σε λατομείο με τουλάχιστον 50 άτομα εγκλωβισμένους

Τουρκία: Έκρηξη σε λατομείο με τουλάχιστον 50 άτομα εγκλωβισμένους

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 18:15 σε λατομείο στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αμάσρα στο Μπάρτιν στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν πάνω από 50 εργάτες εγκλωβισμένοι λόγω της έκρηξης, που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Επί του παρόντος, μόνο 2 εργαζόμενοι έχουν διασωθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού μετέβησαν στην Αμάσρα κατόπιν εντολής του προέδρου Ερντογάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη βάρδια εργάζονται περίπου 100-150 άτομα. Συνολικά 450 εργαζόμενοι εργάζονται και στις 3 βάρδιες.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE