Η κυπριακή εταιρεία-μυστήριο που εισέπραξε 7,4 εκ. δολάρια για το σπίτι του "Breakfast at Tiffany's"

Η κυπριακή εταιρεία-μυστήριο που εισέπραξε 7,4 εκ. δολάρια για το σπίτι του "Breakfast at Tiffany's"

Το περίφημο σπίτι στο Μανχάταν που συνδέθηκε με την νουβέλα του Τρούμαν Καπότε, «Breakfast at Tiffany's», η οποία με τη σειρά της μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο (την πρωταγωνίστρια υποδύθηκε η Όντρι Χέπμπορν), πουλήθηκε ξανά. Αυτή τη φορά έναντι 7,4 κ. δολαρίων.

Τι μας ενδιαφέρει εμάς; Η οικία στο Μανχάταν, πωλήθηκε από την εταιρεία Costalea Holdings Limited που είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο.


Η εφημερίδα New York Observer κάνει λόγο για την «μυστήρια εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο».

Πάντως ,πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η εταιρεία ανήκει στον ομογενή από τις ΗΠΑ Πρίαμο Γεννάρη.

Φ.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE