Μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν»

Μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν»

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν» είναι η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, στο protothema.gr, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της.

«Είμαι στη ΓΑΔΑ με τη μάνα της 12χρονης και το ίδιο το παιδί στο πλαίσιο συμπληρωματικής της εξέτασης. Δεν μας έχουν ενημερώσει για ένταλμα σύλληψης αν και τους ρωτήσαμε», δηλώνει στο protothema.gr η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 17:00, σήμερα, έγινε γνωστό πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της ανήλικης για εμπλοκή στην υπόθεση. Έτσι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της για να τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE