Νέα αναβολή της υπόθεσης του 74χρονου συζυγοκτόνου στην Πάφο - Ζήτησαν παράταση χρόνου

Νέα αναβολή της υπόθεσης του 74χρονου συζυγοκτόνου στην Πάφο - Ζήτησαν παράταση χρόνου

Νέα αναβολή πήρε η υπόθεση που εκδικάζεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, εναντίον 74χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του, που διαπράχτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην περιοχή της Τρεμιθούσας στην Πάφο,για σκοπούς παραδοχής στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο 74χρονος παρουσιάστηκε σήμερα από τις κεντρικές φυλακές όπου κρατείται στο μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο. Κατά τη σημερινή δικάσιμο, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου, έδωσε στην άλλη πλευρά γεγονότα για σκοπούς μελέτης και παραδοχής στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 74χρονου, δικηγόροι Ρίτσα Πεκρή και Νικολέτα Χαραλαμπίδου, στην προηγούμενη δικάσιμο, είχαν ζητήσει περαιτέρω χρόνο με στόχο να υπάρξει συνεννόηση με την Κατηγορούσα Αρχή προκειμένου να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο, αλλά και η απάντηση του πελάτη τους από μη παραδοχή σε παραδοχή.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης κατόπιν αυτής της εξέλιξης ζήτησαν παράταση χρόνου για αλλαγή της κατηγορίας, απάντηση στα γεγονότα και αγόρευση.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής συμφώνησε με το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης για αναβολή.

Επίσης στο Δικαστήριο στη σημερινή δικάσιμο παρουσιάστηκε έκθεση αναφορικά με την ασθένεια του θύματος.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, στόχος αμφότερων των πλευρών είναι να έχουν συμφωνημένα γεγονότα ώστε να μην σημειωθεί καθυστέρηση του δικαστικού χρόνου.

Το Δικαστήριο αφού άκουσε αμφότερες τις πλευρές όρισε τη υπόθεση για τις 18.11.22  στις 09:00 το πρωί. Διέταξε επίσης όπως ο 74χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως ο 74χρονος στις 31 Δεκεμβρίου του 2021 παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου αφού σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου σε βάρος της 75χρονης συζύγου του επειδή, όπως ανέφερε, ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE