Βαποράκι ετών 78 - Έφοδος ΥΚΑΝ στην οικία του - Βρήκαν φυτά κάνναβης στην αυλή

Βαποράκι ετών 78 - Έφοδος ΥΚΑΝ στην οικία του - Βρήκαν φυτά κάνναβης στην αυλή

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, διενήργησαν χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου, έρευνα στην κατοικία άντρα ηλικίας 78 ετών, στην επαρχία Λάρνακας.

Εντόπισαν δύο πλαστικές τσάντες που περιείχαν φυλλώματα και κλαδιά κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων. Στην αυλή της οικίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και δύο φυτά κάνναβης, ύψους 80 και 150 εκατοστών, φυτεμένα μέσα σε γλάστρες.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 78χρονου για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Ο 78χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η έρευνα στην κατοικία του 78χρονου υπόπτου έγινε γύρω στις 4.45 το απόγευμα της Τρίτης, βάσει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε μετά από σχετική πληροφορία.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα διερευνά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE