Το σημείο του αεροπλάνου που δεν καθαρίζεται -σχεδόν- ποτέ

Το σημείο του αεροπλάνου που δεν καθαρίζεται -σχεδόν- ποτέ

Μπαίνοντας και βγαίνοντας από τα αεροπλάνα, οι περισσότεροι έχουν υγρά απολυμαντικά στα χέρια ή κάποιο αντισηπτικό. Είναι γεγονός ότι με τόσο κόσμο που μπαινοβγαίνει, τα μικρόβια καραδοκούν. Το θέμα είναι, ωστόσο, ότι πιθανόν τα μικρόβια συγκεντρώνονται και παραμένουν ακόμη και σε μέρη που ούτε καν φανταζόμασταν.

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν οι αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν αλήθειες για τον τρόπο λειτουργίας ενός αεροπλάνου αλλά και άγνωστα περιστατικά, οι περισσότεροι ξαφνιαζόμαστε.

Το μέρος του αεροπλάνου που δεν καθαρίζεται ποτέ
Μια τέτοια αποκάλυψη έκανε και μια αεροσυνοδός που είναι επίσης και γνωστή TikToker. Ο λόγος για την αεροσυνοδό Brenda Orelus ή αλλιώς Flight Bae B! (@flightbae.b flightbae.b) όπως την γνωρίζουν οι ακόλουθοί της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιο είναι το πιο βρώμικο μέρος σε ένα αεροπλάνο. Κι αν πάει το μυαλό σας στην τουαλέτα κάνετε λάθος…

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζατε ότι οι τσέπες στην πλάτη των καθισμάτων είναι η πιο βρώμικη επιφάνεια του αεροσκάφους; Είναι πιο βρώμικες κι από τις τουαλέτες, από τα μαξιλάρια των καθισμάτων και είναι πιο βρώμικες από τα τραπέζια των δίσκων. Είναι επειδή δεν καθαρίζονται ποτέ. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμετό», εξήγησε.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE