Τουρίστρια έπεσε από τα βραχάκια του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη - Σοκαρισμένος ο κόσμος

Τουρίστρια έπεσε από τα βραχάκια του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη - Σοκαρισμένος ο κόσμος

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη νωρίτερα, όταν μια γυναίκα έπεσε στο κενό από τα βραχάκια του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη.

Το περιστατικό συνέβη στις 12:40, όταν η γυναίκα, ηλικίας 35 με 40 ετών, αλλοδαπή, πιθανότατα τουρίστρια, βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 με 20 μέτρα.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές άμεσης ανάγκης, που έσπευσαν στο σημείο. Τη γυναίκα ανέσυρε η Πυροσβεστική και την παρέδωσε στο ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις της. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τα αίτια της πτώσης της γυναίκας και ένα από τα πιο πιθανά σενάρια που εξετάζονται είναι να γλίστρησε και να έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία.

Πηγή:www.iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE