Κορίτσι – λάστιχο η Αριστοτέλους! - Δείτε την να κάνει γέφυρα με το σώμα της στην άμμο!

Κορίτσι – λάστιχο η Αριστοτέλους! -  Δείτε την να κάνει γέφυρα με το σώμα της στην άμμο!

Οι διακοπές της άρχισαν και επισήμως με το φινάλε του «Για Σένα» και η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βόλτες της παραλιακά… Την Κυριακή το απόγευμα, μετά το μπάνιο της επιδόθηκε στα παιχνίδια, αποδεικνύοντάς μας ότι γυμνάζεται επί καθημερινής βάσεως.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πως με την καθημερινή γυμναστική το σώμα της μπορεί πανεύκολα να μετατραπεί σε γέφυρα. Έπεσε στη άμμο και το έκανε πράξη σε χρόνο dt.

Η πραγματικότητα είναι πως χωρίς γυμναστική η εν λόγω άσκηση θα ήταν αδύνατο να γίνει, τουλάχιστον με τέτοια επιτυχία…

Πάντως η Αριστοτέλους, σύμφωνα με τα post φίλων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε τη φωτογραφία στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.