«Έραψαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο 45χρονου επιχειρηματία

«Έραψαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο 45χρονου επιχειρηματία

Αριθμός πυροβολισμών ρίφθηκαν εναντίον οχήματος που ανήκει σε 45χρονο επιχειρηματία, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή Γερμασόγειας όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τον ανοικτό χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών με πυροβόλο όπλο οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο, άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Από τις καταθέσεις που λήφθηκαν φαίνεται πως τα κίνητρα των δραστών να αφορούν επαγγελματικές και οικονομικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE