Έχει... τρόπο να κρύψει το «πρόβλημα»

Έχει... τρόπο να κρύψει το «πρόβλημα»

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ΑΠΟΕΛ στερείται βοηθειών από την γραμμή κρούσης. Και όταν αναφερόμαστε για την επίθεση, "βοήθεια" σημαίνει γκολ.

Στο ουσιαστικότερο κομμάτι της παραγωγικότητας οι γαλαζοκίτρινοι αν και διαθέτουν επιθετικούς πρώτης γραμμής δεν κεφαλαιοποιούν την ποιότητα τους με γκολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE