«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε 51χρονο - Έκανε βόλτες τα ξημερώματα φορτωμένος με κούτες τσιγάρα

«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε 51χρονο - Έκανε βόλτες τα ξημερώματα φορτωμένος με κούτες τσιγάρα

Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας, όχημα που οδηγούσε 51χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οχήματος, 436 κούτες τσιγάρα διαφόρων μαρκών και 121.5 κιλά καπνού.

Ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα εν λόγω καπνικά προϊόντα, χωρίς να καταβληθούν οι νενομισμένοι δασμοί.

Στη συνέχεια, ο 51χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου μετέβη και λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων και αφού προχώρησε στην κατάσχεση των προϊόντων και του οχήματος, εξέδωσε στον 51χρονο, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής για το ποσό των 70,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: