Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE