Πρόταση από Ιταλούς παραγωγούς δέχτηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης για guest στο Big Brother

Πρόταση από Ιταλούς παραγωγούς δέχτηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης για guest στο Big Brother

Στη vip έκδοση του παγκοσμίως γνωστού ριάλιτι επιθυμούν τον Γιάνη Βαρουφάκη, οι Ιταλοί παραγωγοί του Big Brother.

Το ταξίδι του πριν από μήνες στη γείτονα χώρα και η απήχηση που είχε στους Ιταλούς και στα ΜΜΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ώθησε τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού show να του κάνουν την πρόταση να κάνει ένα τηλεοπτικό πέρασμα που θα συζητηθεί. 

Τα σχέδια της παραγωγής αποκάλυψε το ιταλικό περιοδικό «Visto», αναφέροντας ότι η παραγωγή του δικτύου Canale 5, που ανήκει στον όμιλο Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναζητεί ηχηρά ονόματα για να συμπληρώσει την ομάδα των διασήμων, οι οποίο θα κλειστούν για εβδομάδες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». 

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν έχει γίνει ήδη η πρόταση στον πρώην Υπουργός Οικονομικών, αλλά ούτε και το τί έχει απαντήσει αν όντως έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.