Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Το απόγευμα της Παρασκευής η εκπομπή “Για Σένα” έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν σε ένα κλίμα συγκίνησης.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά τους τίτλους τέλους της τελευταίας εκπομπής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει, για ακόμη μία φορά, τα συναισθήματά της.

“Κάθε χρόνο τα ίδια συναισθήματα… ανάμεικτα..κάθε φόρα που ολοκληρώνεται η σεζόν. Απολογισμός… αυτοκριτική… χαρά..και γεμάτη όμορφα συναισθήματα κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ...νοιώθω ευλογημένη! σε 40 μέρες ξανά μαζί live on air!! Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας κ την υποστήριξη σας..!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE