Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Συγκινητική η τελευταία εκπομπή του «Για σένα» - Βίντεο

Το απόγευμα της Παρασκευής η εκπομπή “Για Σένα” έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν σε ένα κλίμα συγκίνησης.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά τους τίτλους τέλους της τελευταίας εκπομπής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει, για ακόμη μία φορά, τα συναισθήματά της.

“Κάθε χρόνο τα ίδια συναισθήματα… ανάμεικτα..κάθε φόρα που ολοκληρώνεται η σεζόν. Απολογισμός… αυτοκριτική… χαρά..και γεμάτη όμορφα συναισθήματα κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ...νοιώθω ευλογημένη! σε 40 μέρες ξανά μαζί live on air!! Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας κ την υποστήριξη σας..!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE